Alle nieuws

Twintigste winkel van Beddenspecialist.nl opent de deuren in Bennekom

Sleeptrade kondigt vol trots de opening aan van de 20e vestiging van Beddenspecialist.nl bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom. De nieuwe locatie is 7 Maart 2024 open gegaan.

Directeur Maarten Stoffels van Sleeptrade toont zich zeer verheugd over deze toevoeging. De keuze voor Geels Woonwarenhuis als locatie voor de nieuwe Beddenspecialist.nl vestiging is strategisch. Het woonwarenhuis geniet een grote regionale bekendheid en heeft een zeer loyale klantenkring.

Maarten Stoffels gelooft sterk in de mogelijkheden die deze uitbreiding biedt. ”Een gespecialiseerde beddenspeciaalzaak met bewezen expertise ontbreekt in deze regio, waardoor er veel kansen liggen voor groei”, aldus Stoffels.

Gerrit Geels, eigenaar van Geels Woonwarenhuis, deelt het enthousiasme in deze samenwerking. ”We zijn verheugd om Beddenspecialist.nl te verwelkomen in ons warenhuis. Naast onze keuken-, woninginrichting- en badkamerafdeling kunnen we nu met Beddenspecialist.nl ook de slaapkamer compleet inrichten voor onze klanten. De unieke SlaapID-service, de diverse configuratiemogelijkheden en de uitgebreide collectie sluiten naadloos aan bij de positionering van ons specialistische woonwarenhuis.”

De consumenten weten de nieuwe vestiging al volop te vinden. De medewerkers zijn uitgebreid getraind en inmiddels ook gecertificeerde ligexperts. Hierdoor kunnen zij de SlaapID methode optimaal toepassen en het best passende advies geven voor iedere consument. Hierbij wordt gekozen uit de collecties van merken als Vandyck, Swissflex, LeDorm, Beddelicious, Perzona en SLP Collection.

Met de opening van deze 20e vestiging bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom blijft Sleeptrade haar missie voortzetten om hoogwaardige slaapoplossingen en uitstekende service te bieden aan klanten door heel Nederland.

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!