Ons Team

Sleeptrade BV fungeert als het centrale hart van Beddenspecialist.nl, waarbij ons hoofdkantoor een cruciale rol speelt in de ondersteuning van de aangesloten winkels. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder onze exclusieve SlaapID tool, SlaapFysio Hidde Hulshof voor alle medische en wetenschappelijke informatie over lighouding en slapen, doelgerichte online marketing en het delen van actueel nieuws via social media.

Wij zijn de drijvende kracht achter innovatie in slaapcomfort, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige exclusieve producten zodat onze ondernemers hun advies kunnen koppelen aan degelijke, kwalitatief hoge producten.

Maak kennis met ons toegewijde team dat dagelijks werkt aan de optimalisatie van onze merken, producten, winkels en klantenjourneys. Sleeptrade is de plek waar kwaliteit, service en innovatie samenkomen.
Wil je meer weten over onze medewerkers en hun functies? We stellen ze graag aan je voor!

Directeur

Maarten Stoffels

Als oprichter van Sleeptrade ben ik toegewijd aan het leiden van ons team in het streven naar een beter begrip van slaapgedrag en het creëren van optimale slaapomgevingen. Mijn rol omvat het sturen van onderzoek naar slaappatronen en het ontwikkelen van innovatieve benaderingen, zoals ons unieke SlaapID®-systeem. In nauwe samenwerking met fysiotherapeuten, professionele sportorganisaties en beddenspecialisten delen we kennis en bieden we advies om mensen te helpen het maximale uit hun nachtrust te halen. Mijn passie is het bevorderen van gezond slapen, waardoor personen optimaal kunnen presteren gedurende de dag.

Commercieel & administratief medewerk(st)er

Vacature:  klik hier op de link

SlaapFysiotherapeut

Hidde Hulshof

Als eerste Slaapfysiotherapeut van Nederland koester ik de ambitie om het verband tussen fysieke klachten, slaapgedrag en de omstandigheden van slaap helder te maken. Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van samenwerkingen met diverse partners, waaronder meer dan 100 paramedische praktijken, bedrijven, universiteiten en topsporterorganisaties. Daarnaast lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van wetenschappelijke studies in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mijn motto luidt: “Heel Nederland verdient het om fysiek uitgerust wakker te worden.”

Creative Designer

Sonja Balfoort

Als creatief ontwerper ben ik gespecialiseerd in het omzetten van ideeën en concepten in visueel aantrekkelijke en doeltreffende ontwerpen. Mijn rol omvat het verkennen van innovatieve designmogelijkheden, het hanteren van diverse grafische tools en technieken, en het creëren van esthetisch aantrekkelijke oplossingen. Of het nu gaat om het ontwerpen van visuele identiteiten, het vormgeven van marketingmateriaal, of het ontwikkelen van nieuwe winkels, mijn doel is om de boodschap van mijn klanten op een unieke en impactvolle manier over te brengen. Met een passie voor creativiteit streef ik ernaar om inspirerende en effectieve visuele communicatie te leveren.

Marketing, Online & Automatisering

Marnix Overkamp

Als specialist op het gebied van Marketing, Online & Automatisering ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van strategieën die de online aanwezigheid van ons bedrijf versterken. Mijn rol omvat het ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes, het beheren van online platforms en het automatiseren van processen om efficiëntie te bevorderen. Door gebruik te maken van de nieuwste marketingtechnologieën en data-analyse werk ik aan het vergroten van de merkbekendheid, het aantrekken van doelgroepen en het stimuleren van betrokkenheid. Mijn doel is om het potentieel van digitale kanalen te maximaliseren en een impactvolle online aanwezigheid te creëren voor ons bedrijf.

Allround Marketeer

Barbara Vos

Barbara Vos is een veelzijdige Allround Marketeer die zorgt voor de planning, briefing en bewaking van marketingcampagnes, inclusief jaarplanning en budgettering. Ze ondersteunt lokale marketingactiviteiten en beheert offline materialen zoals folders, POS-materiaal, en drukwerk. Online verwerkt ze verzoeken van ondernemers, onderhoudt websites en optimaliseert conversies. Ze werkt samen met Klantenvertellen voor automatische reviewflows en beheert periodiek contact met ondernemers. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van social media campagnes en nieuwsbrieven.

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!