SlaapID

De SlaapID formule

SlaapID is een unieke methode om je slaapgedrag, wensen en kenmerken in kaart te brengen. Het begint met een grondig intakegesprek om je behoeften en eigenschappen te begrijpen. Daarna krijg je een SlaapID-sensor mee, die je ’s nachts draagt in een elastische band om je borst. Na enkele nachten heeft de sensor alle informatie verzameld over je slaaphouding, bewegingen, slaapklimaat en ritme. Bovendien wordt er in de winkel nog een postuurmeting uitgevoerd. Dit geeft objectieve en onafhankelijke informatie, waardoor we je kunnen helpen bij het vinden van een betere slaapoplossing. Bij SlaapID geldt het principe: meten is weten!

De SlaapID-methode omvat drie belangrijke stappen voordat we persoonlijk advies kunnen geven

1. SlaapID Intakegesprek:

Onze aanpak begint met jouw slaapwensen als middelpunt. Via een grondig intakegesprek verkrijgen we inzicht in jouw voorkeuren, wensen en eventuele fysieke klachten die relevant zijn voor het slaapadvies. We stellen ook andere relevante vragen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

2. SlaapID® Thuismeting:

Het is van cruciaal belang dat we weten hoe je slaapt, zodat we het juiste advies kunnen geven over hoofdkussens, matrassen en/of bedden. Advies gebaseerd op onjuiste informatie kan leiden tot producten die niet bij jou passen. Onze wereldwijd unieke en exclusieve SlaapID thuismeting, ontwikkeld door Sleeptrade, biedt op een eenvoudige en onafhankelijke manier inzicht in jouw slaapgedrag.

3. SlaapID Postuurmeting:

 Om een volledig beeld van jouw situatie te krijgen, voeren we na de SlaapID-thuismeting en het intakegesprek ook nog een postuurmeting uit. Hierbij scannen we het lichaam op kenmerken zoals schouder-, heup- en ruggengraatlengte. Met deze gegevens zijn we in staat om nog nauwkeuriger advies te geven over slaapproducten die perfect passen bij jouw unieke situatie.

Voor meer informatie ga naar SlaapID.nl

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!