SLP Collection

SLP Collection

De SLP Collection staat voor betaalbare en hoogwaardige boxsprings, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en moltons, voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan bij SLP Collection hand in hand, zodat een goede nachtrust voor iedereen binnen handbereik is.

 

Breed assortiment, innovatief en goede prijs

In de SLP Collection vind je een breed scala aan maten en een ruime keuze aan stoffen en materialen, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de SLP Home Collection maken we gebruik van verschillende schuimsoorten, waaronder HR koudschuim in bepaalde matrassen, boxsprings en topmatrassen. Daarnaast gebruiken we het milieuvriendelijke Kapua®-schuim in een van onze (top)matrassen, wat een comfortabele upgrade biedt ten opzichte van koudschuim.

De nieuwste innovatie, Fuse, combineert schuim met gel en wordt toegepast in de SLP Collection. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen comfort, ondersteuning en een aangenaam slaapklimaat. Bovendien maken we in de SLP Collection gebruik van latex, een natuurlijk veerkrachtig materiaal dat uitstekende ondersteuning biedt. Dankzij de open celstructuur en ventilatiekanalen wordt voortdurende luchtcirculatie gegarandeerd, wat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust.

Klik hier voor de bladerbare folder!

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!