Perzona

Perzona is het eerste en enige bed dat je tot in elk detail op jouw lichaam kunt afstemmen. Eindelijk is er een bed waarin de beste materialen, technologieën en services bijeenkomen. Heel slim en solide, maar tegelijkertijd heel snel en simpel. Een bed als een maatpak, maar dan voor de prijs van een confectiepak. Jij bent uniek, waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kunnen wij voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

Het schitterende design van de Perzona boxspring valt op door de uit staal vervaardigde benen met voeten van aluminium.

Nederlandse ontwerper Ben Hoek was nauw betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van de Perzona boxsprings. Zijn ontwerp voor de elegante benen is een lust voor het oog en geven de Perzona boxspring een elegante uitstraling.

Met de Perzona boxspring 4M+ kun je heerlijk relaxen door het 10 pads massagesysteem! Kies uit één van de 5 programma’s of uit één van de vele instelmogelijkheden. Je komt dan heerlijk tot rust in je bed!

Pocketvering, visco-schuim of een maatwerk-matras? Als het om materialen gaat hoef je bij Perzona niet te kiezen. In een Perzona matras wordt het beste van alle matrassoorten gecombineerd tot een hybride matras

Meer informatie? Kijk dan op perzona.nl.

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!