Sleeptrade

Onze formule

Winkelformule Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl

De winkelformule Beddenspecialist.nl bestaat als sinds 1979. De formule begon in april 1979 als één van de eerste formules voor individuele beddenspeciaalzaken onder de naam Slaapgilde en sinds 2012 jaar heet de formule Beddenspecialist.nl. Er zijn tientalen winkels door hele land aangesloten. Beddenspecialist.nl wil consumenten bewust maken van het belang van een goede nachtrust. Dit onder de noemer ‘Kies bewust voor je nachtrust’. Via de bewezen SlaapID service ontvangen consumenten inzicht in hun eigen slaapgedrag en ontvangen zij advies voor de beste persoonlijke slaapoplossing.

Zelfstandige beddenspeciaalzaken kunnen zich aansluiten bij Beddenspecialist.nl. Zij ontvangen van Sleeptrade ondersteuning op het gebied van de website, social media, (online) marketing, inkoop, automatisering, digitalisering, winkelinterieur, verkoopadvies, slaap- en ergonomie kennis en trainingen. Ook kunnen zij gebruik maken van de unieke digitale meetmethodes van SlaapID en SlaapSelfie, de private brands Beddelicious, LeDorm, SLP Collection en Perzona, alsmede merken als Swissflex, Hasena en Vandyck.

Een samenwerking met Sleeptrade geeft ondernemers de toegevoegde waarde om zich te onderscheiden van de concurrentie, ontzorgt ondernemers op talloze gebieden zodat zij zich voornamelijk op het adviseren en bezorgen kunnen richten en leidt tot betere omzet-, marge- en winstmogelijkheden.

Voor informatie over de winkelformule Beddenspecialist.nl ga naar www.beddenspecialist.nl

 

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!