Sleeptrade BV

Over ons

 

Over Sleeptrade

Sleeptrade houdt zich bezig met innovatieve slaapconcepten, waaronder de winkelformule Beddenspecialist.nl en de formule SlaapPartner. Daarnaast is SlaapFysio een onderdeel van Sleeptrade. Bij SlaapFysio wordt (wetenschappelijk) onderzoek gedaan naar de relatie tussen fysieke klachten in relatie tot het slaapsysteem. Slaapfysio werkt samen met honderden fysiotherapeuten door heel Nederland en geeft geaccrediteerde cursussen aan zowel fysio- en ergotherapeuten als adviseurs van beddenspeciaalzaken en slaapworkshops aan bedrijven.

SlaapID en Merken

De basis voor alle samenwerkingen is de SlaapID. Een bewezen methode om het slaapgedrag van mensen in hun eigen bed in kaart te brengen en te koppelen aan het beste advies voor ieder uniek persoon.

De unieke opgedane kennis verkregen via onderzoek en de SlaapID slaapgedrag metingen wordt verwerkt in productconcepten zoals LeDorm, Beddelicious, SLP Collection en Perzona.

Sleeptrade – Innovating your sleep

Sleeptrade

Sleeptrade in cijfers

2

Formules

4

Beddenmerken

6

Medewerkers

20

Beddenspecialist winkels

Onze missie?

Een goede nachtrust is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Door inzicht te krijgen in het eigen slaapgedrag van een persoon kan deze via beddenspecialisten (Beddenspecialist.nl) en o.a. fysiotherapeuten (SlaapFysio) positief worden beïnvloed door middel van slaapadviezen en innovatieve slaapconcepten. Op deze wijze wil Sleeptrade de nachtrust van duizenden mensen verbeteren.

Sleeptrade – Innovating your sleep.

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!