Sleep Good, Feel Good

Beddelicious

Wij maken slaapoplossingen die zorgen voor een slaaphouding op maat én comfort. Onze producten zijn altijd aanpasbaar, ook achteraf.

”Elke seconde, iedere minuut, dag voor dag..”

..werken wij aan instelbare
slaapoplossingen om iedereen jarenlang een gezonde nachtrust op maat te kunnen bieden. Zodat jij iedere nacht goed en comfortabel slaapt en je je ook iedere dag optimaal voelt.

Instelbaarheid

Instelbaarheid

Elk individu is bijzonder. Sommigen pronken met robuuste schouders, terwijl anderen uitblinken met stevige heupen. Geen twee lichamen zijn gelijk, elk vereist een unieke vorm van ondersteuning. Dit inspireerde Beddelicious om het roer om te gooien en te kiezen voor slaapoplossingen die als een maatpak om je lichaam passen. Het resultaat is een verfijnde collectie van boxsprings en matrassen die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke vorm, zodat je elke nacht in perfecte harmonie met je bed kunt rusten.

Frisheid

Hygiëne op zijn best: Onze collectie omvat matrassen en boxsprings met verwijderbare hoezen die je gemakkelijk kunt wassen. Dit zorgt ervoor dat je slaapomgeving niet alleen steeds fris en zuiver aanvoelt, maar biedt ook een uitkomst voor mensen met allergieën.

Daarnaast garandeert onze innovatieve 3D drukverdeler een perfecte spreiding van lichaamsgewicht en superieure ventilatie, waardoor je matras langer schoon en fris blijft. Zo combineert Beddelicious comfort met hygiëne, voor een ongestoorde en gezonde nachtrust.

Design

Met de Beddelicious boxsprings en bedmodellen kun je een persoonlijk paradijs samenstellen dat volledig aan jouw unieke smaak voldoet.

Dankzij een uitgebreid assortiment aan stoffen, kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires, heb je de vrijheid om je droombed tot in de fijnste details zelf te ontwerpen. Geef je slaapkamer een persoonlijke touch en dompel jezelf onder in stijl en comfort die volledig bij jou passen.

Klik hier voor de bladerbare folder.

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!