Alle nieuws

Beddenspecialist.nl erkend lid van de NFV

In april 2024 is Beddenspecialist.nl officieel een Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. Dit lidmaatschap werd verleend nadat de toetsingscommissie van de NFV een grondige evaluatie van Beddenspecialist.nl’s franchiseformule had uitgevoerd, waarbij zowel de kwaliteit als de naleving van de NFV’s strikte lidmaatschapscriteria werden bevestigd.

De beoordeling door de NFV omvatte een diepgaande analyse van zowel de exploitatiebegroting als het franchisecontract, met een nadruk op de commerciële levensvatbaarheid en financiële stabiliteit van de formule. Om als Erkend Lid te worden beschouwd, moest Beddenspecialist.nl voldoen aan een reeks strenge eisen die gericht zijn op het verzekeren van de betrouwbaarheid, duurzaamheid en algemene kwaliteit van de organisatie. Deze status wordt elke drie jaar opnieuw geëvalueerd om continuïteit en kwaliteitsbehoud te garanderen.

Maarten Stoffels, directeur van Sleeptrade, is content met deze erkenning. “Het erkend lidmaatschap bij de NFV geeft aan dat wij ons huis goed op orde hebben voor onze aangesloten en nieuwe ondernemers en hen hierbij een goede basis voor een succesvolle samenwerking bieden.”

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!