Vacature online office medewerker

Jouw koers.
Als online office medewerker maak jij straks deel uit van het online marketing team bij Beddenspecialist.nl. Een groep hardwerkende, gezellige en betrokken mensen die samen met jou dagelijks werken aan het mooie concept van Beddenspecialist.nl. ‘Iedereen verdient het om goed te slapen’. Dat is onze missie en vanuit deze missie ga jij als online office medewerker aan de slag! Je ondersteunt de diverse afdelingen binnen het bedrijf en zorgt voor dat informatievoorziening voor zowel de online, social als de digitale systemen altijd up to date zijn. Verder sta je in direct contact met de ondernemers en klanten van de online activiteiten voor diverse vraagstukken. Hiermee ben je Haarlemmerolie binnen de organisatie.

Jouw werkgever.
Sleeptrade is een overkoepelende organisatie waarbij ondernemers uit de ‘beddenbranche’ zijn aangesloten. Wij houden ons bezig met het onderzoeken van slaapgedrag van mensen en het creëren van een optimale slaapomgeving. Verder zijn wij verantwoordelijk voor onder alle marketing activiteiten voor onze formule en zijn wij heel service-gericht voor onze ondernemers. Wij hebben een platte organisatie, met korte lijntjes en een aanpakkersmentaliteit. Een traditionele winkelorganisatie met een innovatieve kijk op slapen. En met een digitale transformatie in de marketing strategie waardoor deze baan een echte match is voor diegenen met online affiniteit.

Jouw baan.
Je bent nodig om een transformatie te helpen realiseren, van traditionele marketing naar een combinatie van digital marketing en verkoop via de winkelformule. Je vertaalt al het veelal aanwezige en zeer nuttige materiaal naar de verschillende kanalen en doelgroepen. Je zorgt ervoor dat de website uptodate is, bent actief betrokken bij onze social media kanalen, bemoeit je ook met onze webshops en je zorgt er mede voor dat de collecties op de juiste wijze vertaald worden naar onze back-end. Heel belangrijk voor onze webshops en de centrale automatisering van de automatisering. Hiernaast heb je ook veel telefonisch en schriftelijk contact met onze ondernemers en consumenten. Omdat jouw werkzaamheden de gehele organisatie raken ben je een belangrijk spil in het web. Je schakelt direct met je collega’s van o.a. het (online) marketing team, van productontwikkeling en de aangesloten ondernemers en daarnaast heb je een korte lijn met de directeur. Zo ben je betrokken bij alle facetten van de organisatie.

Jouw kracht.
Je bent het liefst op korte termijn  beschikbaar voor minimaal 32 uur. Het zou goed uitkomen als je elke woensdag aanwezig bent.

  • Je laat je niet snel gek maken tijdens hectische periodes
  • Je hebt zin in het beheren van social media, websites en leadcampagnes
  • Je bent nauwkeurig en draait je hand niet om voor het bijwerken van bijvoorbeeld prijslijsten of andere administratieve klusjes
  • Je beschikt over kennis van Office
  • Je bent graag in contact met mensen
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team

Jouw keuze.
Bij Beddenspecialist.nl bieden wij jou niet alleen een mooie startende baan aan waarvoor je zo je bed uitspringt, maar ook een leuke werkplek binnen een informeel bedrijf! Het team bestaat uit jong en oud dat elkaar zelfs na het werk stimuleert om aan hun gezondheid te werken door samen naar de sportschool te gaan. Lunchen doen we overigens altijd gezellig samen en regelmatig organiseren wij momenten buiten kantoor om even te ontspannen met een drankje.

Pak het moment!
Ben jij al aan het dagdromen? Wacht dan niet langer en reageer snel op deze toffe baan door heel eenvoudig jouw CV in te sturen. Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook!
Neem contact op met Maarten Stoffels via telefoonnummer 085-0290105 (ma-vrij 08:00 – 16:30).

Copyright © 2014. Sleeptrade. All rights reserved