Alle nieuws

Samenwerking tussen Beddenspecialist en Team SD Worx

Hoevelaken – onlangs is een samenwerking ondertekend voor vier jaar met SD Worx waar Anna van der Breggen, olympisch en tweevoudig wereldkampioene (2018 en 2020), sinds vorig seizoen een gloednieuwe functie heeft als ploegleidster en zitting neemt in de ploegleiderswagen. De prestaties van Team SD Worx in het voorjaar, winst in Omloop het Nieuwsblad, Strade Bianchi, Gent-Welvegem en de Ronde van Vlaanderen, laten zien op welk niveau de ploeg nu al zit. Dat belooft wat voor de Amstel Gold Race en de grote rondes.    

Topsport bedrijven en comfortabel slapen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Het fysieke herstel na een prestatie zit vooral in het eerste deel van de nacht. Dat een juist matras en kussen hierbij een grote rol spelen in de slaapkwaliteit is evident”, legt SlaapFysio Hidde Hulshof uit. De recente samenwerking bestaat dan ook uit het aanbieden van zes toplaag matrassen en kussens voor het professionele vrouwenteam van SD Worx. De dikke toplaag matras is volledig gezoneerd voor een betere ondersteuning. De Adjuzztable kussens hebben drie lagen en kunnen vanaf 7 cm tot een hoogte van maar liefst 14 cm worden aangepast tot het meest ideale, individuele slaapcomfort. De hoogwaardige slaapproducten worden vervoerd in een speciale truck, die meereist op hun meerdaagse trainingen en races om vervolgens te worden uitgerold in hun hotelkamers.          

Gunnen aan team

In 2021 zette Anna van der Breggen een punt achter haar imposante carrière. “In mijn periode als wielrenster heb ik persoonlijk ervaren wat het écht betekent om goed en comfortabel te slapen op mijn volledig ingestelde Beddelicious Blocks matras met eigen kussen. Nu in mijn rol als ploegleidster gun ik mijn ploeggenoten deze ervaring als geen ander. Ik weet dat de slaapproducten en de aanpak van Beddenspecialist geweldig zijn. Daarom ben ik zeer blij met deze langdurige samenwerking”, zegt Van der Breggen enthousiast. Maarten Stoffels vult aan: 

“Wij vinden het heel goed dat de impact van een niet goede slaapsituatie door team SD Worx wordt erkend én herkend. Wij dragen graag ons steentje bij om de slaapsituatie bij het SD Worx team te optimaliseren en daarmee een omgeving te creëren om de sportieve prestaties te kunnen verhogen.”Maarten Stoffels, Directeur Sleeptrade / Beddenspecialist.nl

Volgende stap

Een volgende stap van de sleepsupplier is om het slaapgedrag van de toprensters ook in de privé-sfeer in kaart te brengen. Dit betekent professionele, zorgvuldige metingen afnemen met de SlaapID-slaapmeting door SlaapFysio Hidde Hulshof van Beddenspecialist.nl. “Het levert een schat aan informatie op en geeft inzicht om zowel op fysiek als cognitief gebied verbeteringen aan te brengen. Kortom, de rensters mogen straks ook rekenen op individuele begeleiding – indien nodig – als het gaat om beter slapen.”      

Over Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl is een winkelformule in Nederland met tientallen zelfstandige beddenspeciaalzaken in Nederland met door SlaapFysio getrainde en gecertificeerde ligexperts.  De formule begon in april 1979 onder de naam Slaapgilde en heet sinds 2012 Beddenspecialist.nl. De meetbaar beter slapen aanpak staat in het teken van mensen inzicht te geven in het belang van een goede fysieke nachtrust. Dit onder de noemer ‘Kies bewust voor je nachtrust’. Beddenspecialist.nl werkt onder andere ook samen met de selectie van voetbalclub sc Heerenveen en topjudoka Roy Meyer.

Gepubliceerd op: 19 April 2023

Beddenspecialist en Team SD Worx

Sleeptrade

Laten we kennismaken

Is jouw interesse gewekt? Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!