LeDorm | Bed to Nature

LeDorm | Bed to Nature

LeDorm | Bed to Nature

Bed to Nature

LeDorm zet vol in op duurzaamheid

Hoevelaken mei 2016 – Het kwalitatieve en Hollandse merk LeDorm heeft vanaf 1986 een stevige positie in de beddenmarkt weten te bemachtigen. Niet eerder was de ergonomische collectie zo duurzaam met groot respect voor de natuur als dit jaar. Met een gloednieuwe brochure en nieuwe zorgvuldig opgebouwde collectie matrassen en boxsprings vol natuurlijke materialen geeft LeDorm het startschot voor een comfortabel slaapseizoen.

LeDorm. Bed to nature. Bij LeDorm geloven ze dat de natuur een essentiële rol speelt in ieder zijn leven en zeker ook als het om slapen gaat. Slapen is belangrijk en staat voor een goede balans in je leven. Niet voor niets is voor de pay-off ‘Bed to nature’, inhakend op back to nature gekozen. Op de toenemende vraag naar natuurlijke en duurzame producten en materialen heeft LeDorm een verantwoord antwoord. Producten van LeDorm bevatten alleen de beste materialen uit de natuur, zoals Heveair® natuurlatex, zijde, bamboe, kasjmier en thermowol.

De basis van ieder LeDorm product is de 100% Heveair® natuurlatex. Deze natuurlatex is de meest zuivere in zijn soort. Het rubbersap van de rubberboom uit Maleisië wordt via een uniek procedé verwerkt tot de mooiste natuurlatex. Blijvend elastisch, comfortabel, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. Voor de productie van Heveair® natuurlatex geldt vanzelfsprekend CO²neutraal geproduceerd.

Recycling – teruggeven aan de natuur

LeDorm kiest duidelijk voor natuurlijke materialen, die zorgen voor een optimaal comfort. LeDorm gaat nóg een stapje verder: de gekozen materialen zijn uitermate geschikt om te worden verwerkt nadat een bed jarenlange dienst heeft bewezen en aan een tweede leven kan beginnen.

Individuele aanpasbaarheid en ambacht

Eén van de kernwaarden van LeDorm is de aanpasbaarheid van de producten. Een bed moet aanvoelen als perfect zittende schoenen van een hoogstaande kwaliteit. Elk matras of boxspring is aan te passen aan individuele wensen én behoeften. Nadat u een keuze heeft gemaakt in matrassen, boxsprings, stoffen, kleuren, materialen, hoofd- /voetenbord en poten komt er een uniek product tot stand. Dit wordt met de hand op eigen bodem vervaardigd. Hierbij zijn de kwaliteitseisen hoog: streng geselecteerde ambachtelijke vakmensen maken het product op maat. Kortom, pure ambachtelijke producten met liefde, aandacht en passie voor het vak. Tot slot gaat LeDorm nog weer wat verder: elk bed krijgt vervolgens een leren label met eigen, persoonlijke naam; personalisatie in optima forma!

Stoffen van topmerken

LeDorm gebruikt voor de stoffering van haar boxsprings de meest hoogwaardige meubelstoffen van internationale topmerken, zoals Kvadrat, Chivasso of Jab. Alle stoffen zijn slijtvast en kleurecht.

Over LeDorm

LeDorm is een puur Hollands, ambachtelijk beddenproduct. LeDorm produceert in eigen land ergonomische producten, die stuk voor staan voor topslaapcomfort. Hoogwaardige, duurzame en natuurlijke materialen met respect voor de leefomgeving zorgen voor comfort en luxe. Alle producten zijn volledig aanpasbaar aan de wensen en behoeften van de slaper. LeDorm biedt matrassen, boxsprings, dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, plaids en sierkussens.

 

Meer informatie: www.ledorm.com

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved