Beddelicious Curvious: het comfortabele designbed met een retro knipoog

Nieuwe beddenlijn bij persoonlijk instelbaar matras ‘Code’
Beddelicious_Curvious_bed_sfeer_sleeptrade

Beddelicious Curvious: het comfortabele designbed met een retro knipoog

Slapen in een bed dat met zijn ronde retro lijnen het lichaam omarmt. Een bed dat met zijn functionele vormgeving geen ruimte verspilt en volledig in harmonie is met de rest van de slaapkamer. Een bed dat voldoende steun aan het lichaam biedt op het meest kwetsbare moment. Een bed waardoor men uitgerust aan een nieuwe dag begint. Met Beddelicious Curvious smelt het mooie uit het verleden samen met het comfort en de techniek uit het heden.

Strak, en toch rond: dat is het design van de nieuwste beddenserie van Beddelicious onder de naam Curvious. Een concept waarbij bedmodel en boxspring dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Het bed is verkrijgbaar in een houten of stoffen variant. De houten variant is leverbaar in 14 kleuren, waaronder alle trendkleuren van dit moment. En omdat het bed ook nog volledig instelbaar is, is er voor iedereen een eigen Curvious samen te stellen. In combinatie met het persoonlijk instelbare Code matras is iedere combinatie uniek.

Curvious nachtkastje en inbouwproducten
Passend bij het bed hoort een nachtkastje, dat onzichtbaar zwevend op het hoofdbord gemonteerd kan worden of los op de grond kan staan. Het nachtkastje, gemaakt van multiplex, is leverbaar in dezelfde kleuren als het bed en de binnenzijde kan worden voorzien van een notenhout of eikenhout decor. Het resultaat is vormgeving en het gevoel van de jaren ‘60/’70 in een modern jasje.
Ook aan praktische accessoires is gedacht. Graag wakker worden met een muziekje? Er kan zo een muziekstation worden ingebouwd. Wellicht een telefoonoplader naast het bed? Of toch liever verlichting aan het bed om nog even dat spannende boek uit te lezen voor het slapen gaan? Het kan allemaal worden ingebouwd. Maar ook aan de veiligheid is gedacht: via een nachtlampje met bewegingssensor aan de onderzijde van het bed kan men zich veilig in de donkere slaapkamer begeven.
Curvious bedmodel & box
Het Curvious bedmodel is gemaakt van MDF en kan geleverd worden met een breed of smal hoofdbord, maar ook zonder. De bodemdrager is in hoogte verstelbaar. Het boxmodel brengt sfeer en comfort samen. Om de box op het bed te laten lijken is gekozen voor een lage box. De box is leverbaar in alle Beddelicious stoffen en valt in een sierrand waardoor het geen probleem is om een verstelbare en een vlakke box naast elkaar te plaatsen. Het luxe uiterlijk van een boxspring gecombineerd met het ultiem instelbare en comfortabele Code matras zorgt voor een ideale combinatie.

Curvious spiralen
De spiraalbodems van Beddelicious Curvious zijn zowel vlak als verstelbaar verkrijgbaar. De spanning van het vlechtwerk in de bodem is gevarieerd: in de schouderregio soepel en bij de heupen steviger. In combinatie met het eenvoudig instelbare matras ‘Code’ is het bed optimaal naar ieders persoonlijke wens instelbaar. Beddelicious is van Nederlands fabricaat en geeft als enige merk instelgarantie, mocht het bed thuis toch niet helemaal lekker liggen.

Over Beddelicious
Beddelicious, het Nederlandse beddenmerk met het Plus-of-Min symbool, staat voor volledig naar het lichaam in te stellen bedden met daarbij een fraaie vormgeving. Beddelicious is samen met diverse productontwikkelaars, producenten en beddenspecialisten opgezet met als doel het ontwikkelen van op maat instelbare slaapoplossingen. Slaapoplossingen die zorgen voor een perfecte lighouding, passend bij het comfort dat u zelf plezierig vindt en dat altijd weer aan te passen is aan uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Voor verkoopinformatie ga naar www.beddelicious.nl

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved