Vijfentwintigste ondernemer voor Beddenspecialist.nl

Vijfentwintigste ondernemers voor Beddenspecialist.nl

Nadat in april Beddenspecialist Juul Lommen zich al had aangesloten heeft Beddenspecialist Topslapen te Arnhem op 3 oktober haar deuren geopend. Hiermee is de formule Beddenspecialist uitgegroeid naar 25 vestigingen in Nederland.

 “Op uw lijf geschreven”

De slogan van Beddenspecialist ‘Op uw lijf geschreven’. Van advies tot service staat de klant centraal. ‘Er is vrijwel geen product welke persoonlijker is als een bed. De aanschaf van een bed is een zeer lastig proces en de koop is niet zomaar even een broodje bij de warme bakker, aldus Maarten Stoffels, directeur van Sleeptrade. ‘Als er dan niet goed geluisterd wordt naar de consument of de service ontbreekt hoe wil je er dan voor zorgen dat klant een goed gevoel bij zijn aankoop krijgt. Alles wat we doen en bij elke nieuwe ontwikkeling stellen wij ons dan ook de vraag is dit op het lijf geschreven van onze klanten. We hebben hiervoor de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl geformuleerd.’

 

Bij de formule Beddenspecialist.nl zijn vijfentwintig beddenspeciaalzaken aangesloten. Zij zijn de ‘local heroes’, kennen hun klanten goed en beschikken over een grote productkennis. De bij de formule aangesloten ondernemers geven vaak al jarenlang, tot soms wel 120 jaar, slaapadvies. Beddenspecialist.nl bundelt die kennis en verenigt de krachten. Daarnaast biedt de formule de unieke SlaapID-service en de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl. Beddenspecialist.nl wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om een advies op maat te krijgen en daarmee een perfect passend bed aan te schaffen. Het assortiment van Beddenspecialist.nl bestaat uit betaalbare collecties van merken als o.a. Auping, Beddelicious, LeDorm, Swissflex en Vandyck.

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved