Persbericht | Beddelicious – serie unieke hoofdkussens na analyse slaapgedrag

Beddelicious |Sleep Good Feel Good|

LeDorm | Bed to Nature

Nieuw van Beddelicious:

Serie unieke hoofdkussens na analyse slaapgedrag

Hoevelaken mei 2016 – Op basis van eigen gedegen onderzoek weet Beddelicous als geen ander alles over het slaapgedrag van duizenden mensen. Met als resultaat de ontwikkeling van een optimale serie aanpasbare hoofdkussens. Hiermee is er voor elke situatie of type slaper een passend kussen verkrijgbaar.

Het is een bekend fenomeen: een grote stapel hoofdkussens thuis op één van de bedden. Op ieder hoofdkussen is wel even geslapen, maar ze liggen niet goed genoeg. Met als gevolg last houden van die stijve nek, zere schouders, hoofdpijn en continue dat draaien… Beddelicious, bekend van de aanpasbare slaapproducten, biedt sinds kort de oplossing: Beddelicious Adjuzztable. Het ultieme Adjuzztable hoofdkussen bestaat uit drie lagen 100% Vita Talalay® latex. Iedere laag heeft zijn eigen kenmerken met betrekking tot hardheid, vorm én neksteun. Door deze lagen slim met elkaar te combineren, ontstaan er tientallen mogelijkheden voor een optimaal comfort, hoogte en neksteun. Zo bepaalt elke slaper individueel hoe hij/zij wil slapen.

Ultieme instelbaarheid

De een wil op een stevig kussen slapen en de ander wil het hoofd graag lekker diep laten wegzakken. Ook als het gaat om ondersteuning van de nek lopen de wensen ver uiteen. Dit hoofdkussen is volledig aan te passen aan de slaaphouding, de breedte van schouders én met het gewenste comfortgevoel. Het kussen kan worden ingesteld tussen de 7 cm. en 14 cm. hoogte. Simpelweg omdat je de innovatieve lagen in het hoofdkussen kunt weglaten of draaien. Iedere combinatie zorgt voor een andere hoogte. Door de lagen op verschillende manieren met elkaar te combineren, ontstaat er telkens een andere neksteun. Tot slot, de hoes van het hoofdkussen kent een vernuftig ritssysteem en past zich daardoor eenvoudig aan alle hoogtes aan.

Pozzitional hoofdkussen: voor rug- en zijslapers

Beddelicious heeft hiernaast het Pozzitional hoofdkussen ontwikkeld.
Deze is bedoeld voor de grote groep mensen, die zowel op hun zij als rug slaapt. De middenzone van het kussen is iets lager voor de rugligging. Wanneer men naar de zij draait, komt het hoofd vanzelf op de hogere zijdes van het hoofdkussen te liggen. Het gevolg? Het hoofd en de nekwervel liggen altijd in de juiste houding zowel in zij- als in rugligging.

Ezzential hoofdkussen: optimale neksteun

Als slaapexpert gaat Beddelicious opnieuw een stapje verder. Voor iedereen die een hoofdkussen omarmt, die de holte van de nek opvult en tegelijkertijd een goede ondersteuning van het hoofd biedt, is er: het Ezzential hoofdkussen. Dit comfortabele neksteunkussen kent maar liefst drie hoogtes. Ieder kussen heeft twee verschillende neksteunen.

Alle kussens voorzien van Cradle-to-Cradle Gold

De kern van alle Beddelicious hoofdkussens is gemaakt van 100% Vita Talalay® latex. Dit is een zeer comfortabele, ventilerende en elastische natuurrubber. Bovendien zijn deze kernen – als eerste in de wereld – voorzien van het zogenaamde Cradle-to-Cradle Gold certificaat. Dit betekent dat deze zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex zonder enige kunstmatige toevoeging. Hiermee staat het voor een gezonde, hygiënische én verantwoorde productkeuze.

Proefslapen

Service zit in het DNA van Beddelicious. Dit betekent dat alle Beddelicious-verkooppunten de mogelijkheid bieden om elk hoofdkussen vrijblijvend en gratis te testen aan huis. Thuis in de eigen, vertrouwde omgeving kan men in alle rust ervaren welk Beddelicious hoofdkussen de juiste is.
Tot slot, de kussens zijn verpakt in een multifunctionele en luxe draagtas. Want eenmaal gelegen op een beddelicious kussen, gaat deze overal mee naar toe…

Over Beddelicious

Het Beddelicious plus- of minteken symboliseert de uitgebreide instelbaarheid en aanpasbaarheid van de producten. Net een beetje meer of minder… Alles, maar dan ook alles ten behoeve van individueel slaapcomfort en slaapoplossingen op maat. Beddelicious maakt het verschil voor één derde van het leven. Een fraaie vormgeving is hierbij vanzelfsprekend. Meer informatie: www.beddelicious.nl

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved