Sleeptrade

// over Sleeptrade

// onze missie

Door de huidige marktomstandigheden is iedere ondernemer op zoek naar een manier om zich te onderscheiden. Dat is niet gemakkelijk, want we bieden allemaal gelijksoortige producten, geven goed advies en doen een stapje extra voor de klant. Sleeptrade, de organisatie die 1 januari 2012 is ontstaan uit de Slaapgilde-formule van Intres, is van start gegaan met een nieuwe landelijke formule ‘Beddenspecialist.nl’ en heeft een manier gevonden om zich wel te kunnen onderscheiden, namelijk met ‘de SlaapID service’ en een ‘Op uw lijf geschreven’ strategie.

Een goede nachtrust is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Door inzicht te krijgen in het eigen slaapgedrag van een persoon kan deze via beddenspecialisten (Beddenspecialist.nl) en o.a. fysiotherapeuten (SlaapFysio) positief worden beïnvloed door middel van slaapadviezen en innovatieve slaapconcepten. Op deze wijze wil Sleeptrade de nachtrust van duizenden mensen verbeteren. Sleeptrade – Innovating your sleep.

Organisatie

De directie van Sleeptrade wordt gevormd door de heer Maarten Stoffels. Hij wordt in de bedrijfsvoering bijgestaan door een team van interne en externe specialisten.

Team maak kennis met ons team

Op het kantoor in Hoevelaken worden diverse zaken voor Sleeptrade centraal geregeld. Hieronder valt productontwikkeling, marketing en communicatie, inkoop, public relations, winkelsupport, begeleiding bestaande- en nieuwe ondernemers enz.

[tmm name=”team”]

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved