Formule

// Beddenspecialist.nl

logo_beddenspecialist_payoff

Beddenspecialist.nl is een formule van Sleeptrade BV en bestaat uit een groep van samenwerkende, zeer ervaren, zelfstandige detaillisten op het gebied van slaapcomfort. Beddenspecialist.nl streeft naar een sterke marktpositie van haar aangesloten ondernemers. Door een duurzame samenwerking wordt gewerkt aan verbetering van de concurrentiepositie, waardoor de continuïteit gewaarborgd wordt en het rendement stijgt.

Door tevens te werken met  merken als ‘LeDorm’, ‘Beddelicious’, ‘VanDyck’, ‘Swissflex’ en ‘Auping’ en unieke services zoals SlaapID, wordt het onderscheid ten opzichte van de concurrentie op een kwalitatief hoogstaand niveau bereikt.

De communicatie naar de klant is sterk gericht op de beleving van slaapcomfort; persoonlijk, sfeervol en warm. Uiteraard staat daarbij voorop dat de ondernemer klant- en servicegericht werkt, waardoor een sfeer van vertrouwen ontstaat. Trainingen en bijeenkomsten houden leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Beddenspecialist.nl heeft een onderscheidende strategie waarin de consument 100% centraal staat met een ‘Op uw Lijf geschreven’ aanpak in een heel eigen uitstraling. Sleeptrade zorgt voor de commerciële ondersteuning middels de invulling van de verkoopstrategie, collectie, promotiebeleid, online activiteiten en winkelinrichting.

// Missie

Beddenspecialist.nl biedt u een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, dat alleen op uw lijf geschreven is. Zo heeft u altijd een goede nachtrust en staat u positiever, actiever en meer ontspannen in het leven.

// Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl

Afspraak 1
Slaap ID meting: Wij meten uw SlaapID voor een onafhankelijk advies

Afspraak 2
Instelgarantie: Uw bed kan thuis indien gewenst nogmaals ingesteld worden.

Afspraak 3
Omruilgarantie: U heeft op alle matrassen minimaal 30 dagen omruilgarantie.

Afspraak 4
Open op afspraak: Wij openen onze winkel wanneer het u uitkomt.

Afspraak 5
Gratis montage en bezorging: Wij bezorgen en monteren gratis uw bed.

Afspraak 6
Matras retour: Wij nemen uw oude matrassen retour.

Afspraak 7
Proefslaapservice: U kunt thuis op uw eigen matras een nieuw kussen proberen.

Afspraak 8
Thuismeting: Wij meten bij u thuis het comfort van uw huidige bed.

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved