Drie nieuwe ondernemers voor Beddenspecialist.nl

Drie nieuwe ondernemers voor Beddenspecialist.nl

Formule wil doorgroeien van 24 naar 40 winkels

Sleeptrade – het moederbedrijf van de retailformule Beddenspecialist.nl – kondigt aan dat de formule is gegroeid naar 24 vestigingen in Nederland. Nadat in oktober de 21e vestiging, Beddenspecialist Hendriksen uit Dordrecht, zich al had aangesloten opent 7 februari Beddenspecialist Knulst in Nunspeet haar deuren voor het publiek. Begin maart sluit Beddenspecialist TMC uit Goes zich aan en in april Beddenspecialist Juul Lommen uit Venlo.
Maarten Stoffels, directeur van Sleeptrade: “Ondanks de crisis en de moeizame omstandigheden in de beddenmarkt, zien wij vele kansen om ons te onderscheiden. Wij communiceren niet het grootste voordeel of het grootste aanbod. Wij bieden toegevoegde waarde in de vorm van het thuis meten van het slaapgedrag, afspraken maken wanneer het de klant uitkomt, proefslaap-mogelijkheden en producten die zowel in de winkel als thuis aanpasbaar zijn. Wij zijn erg blij met de nieuwe ondernemers. Niet alleen passen zij perfect bij onze formule en visie, ook zorgen zij ervoor dat onze landelijke dekking steeds beter wordt. Zo zijn wij nu ook vertegenwoordigd in Limburg en Zeeland.”

Stoffels ziet de markt sowieso positief tegemoet. “Het meten van het slaapgedrag met onze SlaapID-service zorgt ervoor dat wij ook andere markten kunnen ontsluiten zoals topsport en zorg. Samenwerkingen die hieruit voortvloeien zorgen voor een nieuwe, extra stroom aan klanten bij de vestigingen. Daarnaast brengen deze samenwerkingen de nodige positieve publiciteit.”

De nieuw aangesloten ondernemers kunnen niet wachten om met het Beddenspecialist.nl concept aan de slag te gaan. Jaap Witte van TMC uit Goes: “We waren in ons bestaan reeds bij diverse formules aangesloten, maar een betere consument georiënteerde formule als Beddenspecialist.nl ben ik niet eerder tegen gekomen. Alles is erop gericht om de consument, op een zo onafhankelijke mogelijke manier, de beste nachtrust te bieden. Van A tot Z staat de klant centraal en wordt de best passende oplossing voor de klant verzorgd. Ook als achteraf het product niet blijkt te bevallen, bieden wij garanties die de ontstane problemen meteen kunnen oplossen. Tevreden klanten: daar draait het om. Met deze formule zijn wij in staat om ons op een zeer goede manier te onderscheiden op het gebied van zowel positionering, communicatie, promotie en ook rendement.”

Beddenspecialist.nl
Bij de formule Beddenspecialist.nl zijn vierentwintig beddenspeciaalzaken aangesloten. Zij zijn de ‘local heroes’, kennen hun klanten goed en beschikken over een grote productkennis. De bij de formule aangesloten ondernemers geven vaak al jarenlang, tot soms wel 120 jaar, slaapadvies. Beddenspecialist.nl bundelt die kennis en verenigt de krachten. Daarnaast biedt de formule de unieke SlaapID-service en de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl. Beddenspecialist.nl wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om een advies op maat te krijgen en daarmee een perfect passend bed aan te schaffen. Het assortiment van Beddenspecialist.nl bestaat uit betaalbare collecties van merken als o.a. Auping, Beddelicious, LeDorm, Swissflex en Vandyck.

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved