Beddenspecialist op Andere Maten beurs Hardenberg van 19 t/m 20 april

Beddenspecialist op de Andere Maten beurs Hardenberg: een shoppingparadijs voor iedereen met een grotere en/of langere maat!

illustratie-telang.jpg.620x800_q90

Ervaar samen met Beddenspecialist.nl, op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2013, de eerste editie van Andere Maten beurs Hardenberg!

Ieder lijf is uniek, ook dat van u. De één heeft brede schouders, de ander
juist brede heupen of is twee meter dertig lang. Wat zou het mooi zijn
als er een matras bestaat dat geheel op uw lijf is af te stellen. Dat is er nu!
Beddenspecialist.nl staat met het merk Beddelicious op de Andere Maten beurs met een bed van 2.40 meter lang en welke volledig op iedere maat is in te stellen!

Tijdens Andere Maten beurs Hardenberg staat zowel de grotere als langere maat centraal. Andere Maten beurs Hardenberg is dé perfecte consumentenbeurs waar u alles kunt vinden op het gebied van mode voor de langere en grotere maat.

Andere Maten beurs Hardenberg: een gezellig dagje uit!
Vrijdag  19 april 2013  13.00 – 22.00 uur
Zaterdag  20 april 2013  10.00 – 17.00 uur

 

Lees hieronder het persbericht:

Te zwaar, te lang of constant variërend in het gewicht? Geen probleem bij Beddenspecialist.nl

Winkelketen biedt ook unieke slaapoplossingen voor mensen met afwijkende maten

Een veel gehoorde klacht tijdens een vakantie of weekendje weg is een te kort, te smal, te hard of te zacht bed. Lekker een paar dagen weg, maar de nachtrust maakt het een stuk minder leuk. Niet uitgerust, maar juist meer vermoeid kom je terug van iets wat juist extra energie zou moeten geven.

Dat probleem komt niet meer voor bij de diverse slaapsystemen van Beddenspecialist.nl. Beddenspecialist.nl werkt samen met erkende fabrikanten en merken zoals Auping, Swissflex, LeDorm en Beddelicious. Samen hebben ze een beddenprogramma bepaald (bestaand en nieuw) waar bijvoorbeeld lengtematen geen uitzondering meer zijn, maar juist regel zijn geworden.

Lange mensen hebben te vaak weinig aanbod in bedden passend bij hun lengte en dat is heel gek in een land dat bekend staat om zijn gemiddeld hele lange mensen.
Zo heeft een persoon van 1.90  meter al een matras nodig van 2.10 meter en als deze persoon een verstelbaar bed wil hebben zelfs van 2.20 meter. Boven de 1.90 meter hebben lange mensen zelfs al bedden nodig van 2.30 en 2.40 meter. En deze zijn nauwelijks te vinden, behalve bij de 20 winkels van Beddenspecialist.nl. Op  www.matraswijzer.nl kan de consument zien welke maat de juiste is.

Niet alleen wordt er door Beddenspecialist.nl ingespeeld op lengtematen. Ook voor de mensen met een maatje meer of continue variërende gewichten is nu een oplossing voorhanden. Het merk Beddelicious heeft een matras (Euphoria M500) ontwikkeld waarin zich diverse, uitneembare, compartimenten met pocketveringen bevinden. Deze compartimenten kunnen op maat, op de behoefte van de klant, worden ingesteld. Zo kan bijvoorbeeld ieder compartiment in soepele, medium, stevige en extra stevige uitvoering worden gekozen. De uiteindelijk gekozen instelling zorgt voor een unieke en persoonlijk indeling, welke letterlijk op het lijf geschreven is van de consument. Het speciale van deze matras is dat deze achteraf altijd weer aangepast kan worden, zodat er direct ingespeeld kan worden op de persoonlijk situatie van dat moment. Beddenspecialist biedt hiervoor de Instelgarantie, waarbij de matras na aankoop nog één keer gratis thuis afgestemd kan worden.

Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met afwijkende maten in te kunnen spelen is Beddenspecialist.nl zelfs een samenwerking aan gegaan met Rob Bruintjes (2.21 meter) van Uniform en voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland.

Rob Bruintjes over Beddenspecialist.nl:
Bruintjes kwam een artikel over beddenspecialist.nl tegen. In het artikel werd gesproken over de diverse mogelijkheden voor mensen met bijzondere maten. Zwangere vrouwen die een tijdelijke aanpassing nodig hebben, lange mensen, zware mensen, mensen met brede schouders, mensen met een slanke taille enzovoorts. Volgens het artikel kon Beddenspecialist.nl voor elke situatie een oplossing bieden.

Bruintjes: “Ik las het en dacht bij mezelf: dit kan nooit! Ik stuurde een kritische brief en werd uitgenodigd door de twee meter lange Maarten Stoffels, directeur van Sleeptrade – de organisatie voor Beddenspecialist.nl. Ik was verrast door de creativiteit in denken. Zij bieden een systeem wat volledig op de consument is ingericht. Er wordt gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Om die reden ben ik nu hun ambassadeur. Dit systeem geeft echt vertrouwen.”

Het unieke, instelbare Beddelicious bed met een lengte van 2.40 is van 19 t/m 20 april te bewonderen op de AndereMaten beurs in de Evenementenhal te Hardenberg

Over Beddenspecialist.nl
Bij Beddenspecialist.nl zijn twintig winkels verspreid over Nederland aangesloten. Deze winkels onderscheiden zich door een ‘Op uw lijf geschreven’ aanpak waarbij eerst het slaapgedrag van de consument middels de SlaapID-service in kaart wordt gebracht. De consument wordt op een eenvoudige wijze middels een slimme technische oplossing drie nachten in zijn/haar eigen bed gemonitord. Daaruit volgt exact een analyse van de diverse slaaphoudingen, aantal draaiingen en temperatuur. Vanuit deze analyse wordt een advies op maat gegeven. Dit advies samen met de 8 afspraken van Beddenspecialist.nl bieden grote zekerheid voor een goede, langdurige nachtrust. Beddenspecialist.nl werkt met erkende merken zoals Auping, Swissflex, Vandyck, Beddelicious en LeDorm.
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Beddenspecialist.nl kunt u contact opnemen met:

Sleeptrade BV    Uniform
Maarten Stoffels (2.00 meter)               Rob Bruintjes (2.21 meter)
Telefoon: 033-2530192                           Telefoon: 06-53155851
E-mail: mstoffels@sleeptrade.nl          E-Mail: rob.bruintjes@uniform.nl
Website: www.beddenspecialist.nl     Website: www.uniform.nl

Copyright © 2022. Sleeptrade. All rights reserved